Kom in actie voor de Koninklijke Hondenbescherming

Wat fijn dat je in actie wilt komen voor de Koninklijke Hondenbescherming! Met elke euro help jij mee om honden in Nederland te redden. Bijvoorbeeld de prachtige Mechelse Herder Doe. Hij werd achtergelaten op een bedrijventerrein. Ruim 9 jaar heeft hij zijn taak als waakhond meer dan goed volbracht en van de een op de andere dag heeft zijn baasje hem verlaten. Wij vangen honden zoals Doe op en geven hen de zorg die zij nodig hebben. Dat kunnen we niet zonder jouw steun en zijn daarom heel blij dat jij in actie wilt komen!

Er zijn heel veel leuke manieren om geld op te halen maar doe vooral iets waar jij blij van wordt. Je kunt meedoen aan een hardloopwedstrijd en je daarvoor laten sponsoren, taarten en cakes bakken en verkopen, of vragen aan vrienden en familie om voor je verjaardag geld te doneren in plaats van een cadeau. Wat jouw actie ook gaat worden, wij vinden het fijn dat je dit doet!

Als je hulp of tips nodig hebt dan helpen wij je graag. Mail dan naar actie@hondenbescherming.nl

Start hier je eigen actie of doneer voor een bestaande actie!

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
15
16/06/2024
09:59
Bekijk alle

De hond heeft een belangrijke plaats in onze maatschappij. Daarom komt de Hondenbescherming al meer dan honderd jaar op voor hun welzijn en voor verantwoord hondenbezit. Nog steeds komen dierenmishandeling en verwaarlozing voor. Bijvoorbeeld als gevolg van onwetendheid. Door het geven van voorlichting en (juridisch) advies proberen we leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek en vangen we oudere honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op.