J
Jeany Aerdts

Hondenfotografie

De band tussen een senior snoetje en een eigenaar is zó bijzonder. Het is een connectie met ultiem vertrouwen, gezelschap en talloze avonturen die samen beleefd zijn. Ik wil de unieke band die je met je hond hebt vastleggen en dat laten zien aan de wereld. Maar ook andere familieleden en honden uit je gezin zijn welkom.
Dit is wat je krijgt:
Avontuur plannen: We bespreken wat je hond leuk vindt om te doen. Wat voor hond is het? Op welke plek is je hond het liefst? Waar komt je hond tot leven? We stemmen de perfecte locatie voor jullie samen af. Ook leggen we een datum en tijd vast voor de fotosessie.

De fotosessie: We gaan op avontuur. We gaan aan de slag om het perfecte plaatje te schieten. Ik probeer het karakter van (jou en) je hond in iedere foto naar voren te laten komen. Ik laat je voorbeelden zien van hoe je hond in kunst vereeuwigd kan worden.

Fotokunst: Een week na de fotosessie presenteren ik de foto’s van je seniore snuitje. Uiteraard ben je niet verplicht iets te kopen. Wel ontvang je een tegoed van € 50,- te besteden aan de foto's waar je helemaal verliefd op bent. Ter indicatie: Fine-art prints zijn verkrijgbaar vanaf € 80,- (na aftrek van de tegoedbon).
Voor meer informatie zie: https://www.jeanyphotography.nl/seniore-honden

50
13/06/2024
16:12

Skip, Snoopy, Annelot en Marius

Bekijk alle

De hond heeft een belangrijke plaats in onze maatschappij. Daarom komt de Hondenbescherming al meer dan honderd jaar op voor hun welzijn en voor verantwoord hondenbezit. Nog steeds komen dierenmishandeling en verwaarlozing voor. Bijvoorbeeld als gevolg van onwetendheid. Door het geven van voorlichting en (juridisch) advies proberen we leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek en vangen we oudere honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op.